Waarom een herinneringskist van Memoriebox?

Memoriebox.nl is gestart vanuit de combinatie van mensen helpen, als ervaringsdeskundige, het creatief bezig zijn en de wens om een product te vervaardigen waar je iets aan hebt.

Wij maken herinneringskisten om mooie herinneringen in op te bergen.

Omdat de herinneringskisten individueel gemaakt worden van A tot en met Z, is het dus mogelijk om de bewaarkisten te maken zoals u het wilt.

De basic uitvoeringen van de herinneringskisten zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Wilt u een afwijkende kleur, geen probleem. Heeft u een kleurnummer (van welk merk verf dan ook), of een kleurstaal, kunt u dit opsturen of via mail doorgeven en maken wij het in orde.

Naast de standaard herinneringskist verkopen wij ook bewaarkisten met een fotosticker, gegraveerde tekst of een box met folie wrap.
Maar mocht u nog andere wensen of ideeën hebben, schroom u niet om contact met ons op te nemen.

Kortom, er is van alles mogelijk. Zelf kunt u natuurlijk ook aan de gang om de herinneringskist te personaliseren, Ik ben dan ook erg benieuwd naar het resultaat. Laat het mij weten, op facebook of via de site.

Vindt u het een leuk idee, maar heeft u geen tijd, mogelijkheid of zin om dit zelf uit te zoeken, geen probleem, ik kan bij u langskomen, we bespreken de mogelijkheden en opties en dan maken wij het voor u in orde.

Ten slotte, houdt er wel rekening mee dat het op maat maken van een herinneringskist minimaal twee weken levertijd heeft. De standaard bewaarkisten staan op voorraad, bijvoorbeeld een andere kleur heeft wel droogtijd nodig voor de verf.

Heeft u speciale wensen, is het altijd handig contact te maken via mail of telefoon. Dit kan elke dag.

Deze foto of foto’s levert u zelf aan.
In welke staat de foto is, maakt niet uit, want deze kan met Photoshop bewerkt worden.
Dus heeft u alleen een oude foto op papier, dan maken we er een digitale foto van en wordt deze geoptimaliseerd, bijgewerkt en op kleur gebracht.

Ook is het mogelijk om een tekst op de foto toe te voegen.
De fotosticker zelf is full color geprint en vervolgens mat gelamineerd en van dusdanige kwaliteit dat deze kras vast is.

Bestellen

De Memoriebox voor speciale herinneringen en momenten

De herinneringskist van memoriebox voor speciale herinneringen en momenten

Het graveren van een naam, data, of een mooie tekst is ook mogelijk. In verschillende lettertypes en lettergrootte.
Dit kan op de deksel van de herinneringskist, maar natuurlijk ook op een van de zijkanten.
Geef dit wel duidelijk aan, standaard wordt het op de deksel van de herinneringskist gegraveerd.

Bestellen

Gravuren Memoriebox

Het “wrappen” van een herinneringskist van memoriebox is ook mogelijk, Dit is een folie wat om de bewaarkist wordt getrokken en verwarmd. De meest gebruikelijke folie is met een dierenprint, zoals een slangenprint of krokodillenhuid print, maar met deze techniek is het ook mogelijk een gouden of een metallic kleur box te maken.

Bestellen